دسته بندی های مطلب
رشد عصب شناختی
از سری مقالات : آموزشی

مصرف کباب ماهی حجم قشر خاکستری مغز را افزایش می دهد

نویسنده: مدیر سایت       13 اردیبهشت 1395       2,780 بازدید

برآوردها نشان مي دهد كه تا سال 2040 ميلادي نزديك 80 ميليون نفر در سراسر جهان به بيماري دمانس مبتلاخواهند شد. مطالعات نشان می دهد تغييرات مناسب سبك زندگي مانند افزايش ميزان فعاليت هاي جسمي، كاهش مصرف سيگار و کنترل وزن و کاهش چاقي مي تواند تعداد مبتلايان به آلزايمر را در آينده كاهش دهد.

 

سبك زندگي افراد از جمله فاكتورهاي بسيار مهم در سلامت است. تحقيقات جديد محققان در دانشگاه پترزبورگ نشان مي دهد كه مصرف ماهي كباب شده به صورت هفته اي يك بار، صرف نظر از ميزان امگا-3 آن براي سلامتي مغز بسيار مفيد است. اثرات آنتي اكسيداني اسيد چرب امگا-3 كه در گوشت ماهي و تخم مرغ به وفور يافت مي شود، براي سلامتي بدن و به خصوص سيستم عصبي و مغز بسيار مفيد است. نتايج مطالعه فوق نشان مي دهد حجم قشر خاكستري مغز در مناطق مربوط به حافظه و شناخت در افرادي كه حداقل يك بار در هفته ماهي كباب شده مصرف كرده بودند، به ترتيب 4.3 و 14 درصد بيشتر از افرادي بود كه در رژيم غذاييشان ماهي مصرف نمي شد. اين تفاوت در افرادي كه ماهي را به صورت سرخ كرده مصرف كرده بودند ديده نشد.

13 اردیبهشت 1395       2,780 بازدید  

مطالب مرتبط

نظرات شما

نظری ثبت نشده است

پریازدیدترین مطالب

محبوب ترین مطالب

جدیدترین ویدیوها

موردی یافت نشد
+Google Instagram twitter Pinterest Facebook YouTube LinkedIn

استفاده از مطالب سايت فقط برای مقاصد غیر تجاری و با ذکر منبع بلامانع است. کليه حقوق اين سايت متعلق به وب سایت ستران می‌باشد.

پیشگامان ایده نگارطراحی و پیاده سازی